Ce pot sa dezvolte impreuna Skype si Microsoft

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 18 august 2011

Desi semnarea acordului de achizitioare a companiei Skype de catre grupul din Redmond inca mai asteapta aprobarea Comisiei Europene, o serie de proiecte de viitor vizand procesul de integrare ar putea fi conturate deja.

Potrivit Forbes, Microsoft si Skype spera sa anunte oficial fuziunea inainte de incheierea anului 2011, astfel incat Steve Ballmer si Tony Bates se concentreaza in prezent pe identificarea unui liant care sa asigure dezvoltarea unor proiecte comune, care sa fructifice la maxim potentialul produselor si serviciilor detinute.

In sfera de major interes se inscriu produsele din domeniul comunicatiilor aflate in portofoliul Microsoft: Windows Phone, Xbox, diferite servicii VoIP. Nu trebuie uitat faptul ca Microsoft detine niste procente din Facebook, asa ca nu trebuie exclusa din calcul o integrare a serviciilor Skype in reteaua de socializare.

Desi in acest moment cele doua grupuri nu sunt inca autorizate sa puna la punct impreuna planuri detaliate pentru viitor, avantajele colaborarii sunt in mod evident reciproce, astfel incat interesul cu care sunt asteptate noile oferte „Skyposoft” este pe deplin justificat.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google