Si daca Windows 9 va sosi ca download gratuit?

de Bogdan Constantinescu | 24 iunie 2014

Grupul de hackeri WZOR a anuntat ca update-ul major al Windows-ului, 8.1 Update 2, va fi lansat gratuit pentru cei care au deja 8.1 Update 1. Altfel, Microsoft intentioneaza sa vanda acest update la preturi extrem de avantajoase pentru cei care au o versiune mai veche a sistemului de operare si doresc sa faca update.

De asemenea, WZOR a mai spus ca Microsoft ar putea alege sa ofere gratuit Windows 9 pentru cei care au deja instalat 8.1 Update 2, sau la un pret cu discount substantial. Se pare insa ca inca nu a fost luata o decizie in acest sens. Cu toate acestea, informatiile sosite anterior spun ca Windows 9 ar putea fi oferit ca download gratuit  pentru anumite categorii de utilizatori.

WZOR mai spune ca Windows 9 Enterprise ar putea sosi cu posibilitatea de a elimina interfata Metro 2.

Vestile mai putin placute sunt legate de faptul ca Microsoft a intarit securitatea, astfel ca o eventuala "scurgere" a sistemului de operare este aproape imposibila, iar angajatii care vor dori sa foloseasca sistemul acasa vor primi o copie a acestuia pentru a nu mai exista tentatia ca acesta sa fie oferit publicului si pentru ca scurgerile sa fie mult mai usor controlate.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare Windows 9 amanunte Windows 9 download Windows 9 specificatii Windows 9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google