Samsung Galaxy Note 10.1, update Premium Suite (Jelly Bean + functii dedicate Note)

de Redactia Hit | 27 noiembrie 2012

Samsung anunta lansarea update-ului Premium Suite pentru dispozitivele GALAXY Note 10.1.

Noua versiune de software, disponibila si in Romania, ofera multitasking imbunatatit si include o serie de functii aditionale, optimizate pentru S Pen, precum si noi posibilitati de a crea si edita continut, se arata intr-un comunicat al companiei.

Cumpara Samsung Galaxy Note 10.1 de la eMAG.ro

Printre functiile imbunatatite se numara Multi Window, Air View si Quick Command

In acelasi timp, au fost introduse o serie de functii destinate crearii de continut:

  • Easy Clip: Le permite utilizatorilor sa selecteze si sa decupeze continutul pe care vor sa il salveze, sa il copieze sau sa il impartaseasca, in doar cateva secunde.
  • S Note imbunatatit: S Note include, de acum, sabloane, precum si posibilitatea de a adauga efecte continutului digital, folosind functia Sketch Effect, sau de inserare videoclipuri direct in template-uri.
  • Scriere de mana mai usoara - Utilizatorii pot trimite cu usurinta note si memo-uri scrise de mana si personalizate, prin intermediul email-ului. De asemenea, pot scrie de mana direct din interfata S Plannerului.
  • Un S Pen mai inteligent - S Pen-ul permite acum selectarea modurilor de scriere si de culoare printr-o simpla atingere de buton sau deblocarea ecranului de pornire doar prin scoaterea S Pen-ului din compartimentul destinat.
  • Photo Note: Le permite utilizatorilor sa adauge note personalizate, scrise de mana, pe spatele fotografiilor, pentru a impartasi cu ceilalti momentele speciale.
  • Paper Artist: Aplicatia permite utilizatorilor sa personalizeze schite sau alt tip de continut multimedia cu ajutorul diverselor stiluri de culoare sau de pensule.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: update Premium Suite galaxy note 10 update jelly bean galaxy Note 10 update samsung galaxy note10 android 4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google