SMPlayer, cel mai bun player video pentru Linux si Windows (Download)

de Radu Eftimie | 12 decembrie 2011

SMPlayer este unul dintre cele mai bune playere video disponibile pentru distributiile bazate pe Linux, scriu cei de la LifeHacker. Noi am adauga faptul ca nici varianta cu acelasi nume portata pentru utilizatorii de Windows nu este mai prejos.

Va prezentam cateva motive pentru care ar trebui sa folositi acest program extrem de flexibil si inteligent. Nu mai punem la socoteala ca este si gratuit!

SMPlayer, cel mai bun player video pentru Linux si Windows

Despre SMPlayer trebuie spus in primul rand ca poate reda un numar incredibil de mare de formate video. Apoi, are abilitatea de a memora caracteristicile fisierului redat, iar la o vizionare ulterioara nu va ma trebui sa va complicati viata cu setarile.

Ca puncte forte, SMPlayer are functii avansate de reglare a fonturilor (culoare, marime pentru subtitrari), ofera un equalizer video care va va permite sa configurati imaginile asa cum va place si va pune la dispozitie o multime de filtre, printre care cele mai importante sunt deinterlace, postprocessing si denoise.

Puteti chiar face si playlisturi cu acest player. Nu in ultimul rand, cauta automat subtitrarile pentru filmele pe care doriti sa le vizionati. Unicul lucru care i se poate reprosa este interfata, nu tocmai aratoasa, dar merita sa treceti peste acest detaliu.

Descarca SMPlayer pentru Linux sau Windows

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google