SAP si Google anunta un nou parteneriat pentru dezvoltarea solutiei Android for Work

de Redactia Hit | 9 martie 2015

SAP a anuntat semnarea unui parteneriat cu Google pentru dezvoltarea solutiei Android for Work, care permite angajatilor sa utilizeze in siguranta la locul de munca dispozitivele mobile personale cu sistem Android, se arata intr-un comunicat de presa.

Solutia le permite angajatilor sa treaca oricand de la activitatile legate de serviciu la cele personale si viceversa, fara grija controlului asupra datelor.

In acelasi timp, integrarea solutiei in portofoliul SAP Mobile Secure ajuta managerii de IT si dezvoltatorii sa gestioneze si sa securizeze dispozitivele, aplicatiile si continutul mobil din ecosistemul Android, sustinand totodata si dezvoltarea de aplicatii standard.

"In ultimul timp, se poate observa o crestere a numarului de angajati care aduc propriile dispozitive Android la locul de munca. In acest sens, SAP, lider in dezvoltarea si implementarea de aplicatii de business pe platforma Android, va oferi clientilor solutia Android for Work – o metoda simpla si sigura de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, in cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicatii de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work", a declarat Dirk Boessmann, Vicepresedinte Senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sap google parteneriat android for work SAP android for work google
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google