Office 2010 Beta expira in noaptea de Halloween

de Silviu Anton | 12 octombrie 2010

Pentru cei care inca mai folosesc versiunea beta de testare a suitei de programe Microsoft Office 2010 Beta, Microsoft anunta ca mai au doar cateva saptamani la dispozitie pentru a instala versiunea finala a software-ului.

Incepand cu data de 31 octombrie toate programele din cadrul Microsoft Office 2010 Beta vor inceta sa mai functioneze, iar pentru a instala versiunea finala a programului trebuie, mai intai, dezinstalata cea Beta.  

Lansat de aproximativ un an, Office 2010 beta s-a dovedit a avea destul de mult succes in comparatie cu celelalte versiuni ale programului. Potrivit Microsoft, aceasta versiune a inregistrat 9 milioane de descarcari, adica de 6 ori mai mult decat numarul de descarcari pe care l-a avut Office 2007 beta.

Pentru cei care doresc sa inlocuiasca versiunea de Office actuala, Microsoft le recomanda sa o downloadeze chiar de pe site-ul lor in loc sa o comande fizic, ca o modalitate de a ajuta mediul inconjurator. 

Software-ul vine in trei versiuni: Home si Student 2010 la pretul de 149 dolari, Office Home si Business 2010 la pretul de 279 dolari si Professional 2010 la pretul de 499 dolari.

Sursa: Mashable 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google