OS X Mavericks soseste la finalul lunii octombrie

de Liviu Petrescu | 9 septembrie 2013

Toate resursele Apple au fost concentrate in ultima vreme pe noile iPhone si iOS 7, astfel incat sistemul de operare OS X Mavericks a fost programat pentru o lansare oficiala abia in luna octombrie. Odata cu el, Apple ar putea lansa si o noua generatie de MacBook Pro cu procesoare Intel Haswell.

OS 10.9 sau Mavericks este prima varianta a sistemului de operare de mai bine de 12 ani care nu poarta numele unei feline. Noul sistem de operare Mac va sosi la finalul lunii octombrie, potrivit unor surse multiple, iar variantele beta au fost laudate de dezvoltatorii de aplicatii ca fiind foarte stabile.

OS X Mavericks

OS X Mavericks va aduce mai multe imbunatatiri importante, de la o autonomie crescuta pentru MacBook pana la o aplicatie Finder mai sofisticata, alaturi de o aplicatie speciala iBooks si compatibilitate crescuta cu sistemele multi-monitor.

Odata cu noul sistem de operare OS X 10.9, Apple va lansa cel mai probabil o noua generatie de MacBook Pro, cu procesoare Intel Haswell, dar compania ar putea avea gata de livrare in luna octombrie si noul Mac Pro.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: os x mavericks lansare os x mavericks noutati os x mavericks
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google