Nvidia a publicat driverul 304.51 pentru Linux (Download)

de Adelina Dobrin | 1 octombrie 2012

Relatia dintre Linus Torsvald (fondatorul Linux) si compania Nvidia incepe sa se detensioneze. Producatorul de placi video anuntat publicarea unui driver pentru utilizatorii de Linux, care adauga suport si elimina o serie de bug-uri pentru seriile GeForce GTX 660, GTX 650, GT 645M, GTX 670MX si GTX 675MX.

Incet darsigur, legatura dintre Linux si Nvidia se imbunatateste vizibil, in ciuda discursului agresiv sustinut de Torsvald la adresa brandului Nvidia, numind-o "cea mai proasta companie cu care a avut de-a face vreodata". Surprinzator, Nvidia a lansat un nou driver care sa sustina sistemul de operare open source, in special prin eliminarea mai multor bug-uri, anunta maximumpc.com.

Nvidia a publicat driverul 304.51 pentru Linux

Astfel, noul "Nvidia 304.51" pentru Linux adauga suport pentru mai multe placi grafice si rezolva probleme mai vechi, precum caderea X serverului pe X.Org xserver 1.12 cand este compilat fara suport pentru DRI2. De asemenea s-a rezolvat si afisarea incorecta a meniului pentru setarile Nvidia.

Lista completa cu imbunatatirile aduse de driverul 304.51 Nvidia este detaliata pe site-ul companiei, unde produsul este deja disponibil pentru achizitionare.

Descarca Nvidia Display Driver pentru Linux

Sursa foto: maximumpc.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: driver nvidia linux linux nvidia driver 304 51 nvidia driver video linux
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google