Yahoo! Messenger 10 este Beta

de Vlad Matei | 26 august 2009

Noua versiune a lui Yahoo Messenger permite vizualizarea contactelor care au optiunea de camera web. Permite, de asemenea, ca statusul sa fie ascuns atat fata de toata lista cat si fata de anumite persoane din lista. Puteti descarca noua versiune a celebrei aplicatii de chat chiar de pe site-ul nostru facand click aici.Noul Yahoo! Messenger 10.0.0.525 Beta are un design mai bine creat si dezvoltat si mai modern, cu diferite teme care pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui utilizator. In noua versiune exista mai mult spatiu pentru imagini ale prietenilor din lista, pentru informatii si pentru eventuale updatari viitoare.

Noi emotiocoane si noi teme pentru ferestrele de conversatii, cu fundal interactiv ofera mai multa dinamicitate intr-o conversatie.

In plus, Yahoo! Messenger 10.0.0.525 Beta permite logarea la Yahoo! Voice si realizarea apelurilor telefonice atat catre telefoanele fixe cat si cele mobile sau expedierea mesajelor text oriune in lume.

Alte optiuni oferite de Yahoo! Messenger 10.0.0.525 Beta sunt legate de accesul instant la posturi radio, la ebay, Yahoo! News, Yahoo! Games. Exista si posibilitatea de accesare a comunitatii Flickr pentru a trimite poze.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google