Nokia a lansat hartile Here pentru iPhone, iPad si iPod Touch

de Radu Eftimie | 20 noiembrie 2012

Nokia s-a tinut de cuvant. La doar cateva zile dupa ce a anuntat ca intentioneaza sa lanseze Here (Maps) pentru alte sisteme mobile de operare decat Windows Phone, iata ca finlandezii au luat cu asalt App Store-ul si au publicat deja hartile.

Citeste si despre intentia Nokia de a lansa hartile pentru iOS si pentru Android.

In timp ce versiunea pentru Android nu a fost inca publicata in Google Play, posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch se pot bucura deja de aplicatie.

Here pentru iOS are 3,7MB si este probabil cea mai buna aplicatie gratuita de profil pentru utilizatorii de iOS in conditiile in care Apple a dat gres cu hartile proprii.

Aplicatia ofera navigatie completa, inclusiv ghid vocal, dar cateva dintre functionalitati se afla inca in stadiu beta. "Public transport routing" nu este disponibil, iar trafic view este in faza beta. Chiar si asa, aplicatia se misca excelent (noi am testat-o pe un iPad 2), incarca rapid hartile indiferent de modul de vizualizare (satelit, harta), iar derularea hartii se face fara lag-uri.

Nokia Here ofera si detalii pentru cei care sunt interesati de incidentele in trafic, fie ca vorbim despre accidente, fie despre drumuri aglomerate si care ar trebui evitate printr-o alta ruta.

Si Nokia Here pentru Android trebuie sa apara in aceste zile in Google Play. Va vom tine la curent.

(Pentru descarcarea si instalarea hartilor de la Nokia, cautati in App Store dupa "Here Maps")

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia here iphone harti nokia iphone nokia maps iphone ipad harti nokia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google