Microsoft s-a gandit mult (nu si bine). Windows 9 se va numi ...Windows. Windows Phone si RT, tot Windows

de Redactia Hit | 9 septembrie 2014

Atentionam intr-un articol recent publicat pe HIT.ro ca ne este teama ca nu cumva Microsoft sa dovedeasca lipsa totala de strategie. S-ar putea ca temerile noastre sa fie justificate.

Se pare ca Windows 9, care ar putea sa ajunga pe dispozitive la sfarsitul acestei luni (30 septembrie, dupa ultimele informatii), se va numi Windows. Simplu, Windows, fara numarul versiunii, fara niciun alt nume care sa diferentieze sistemul de operare de variantele anterioare. Mai mult, la fel de probabil este ca Microsoft sa fi decis sa-si denumeasca la fel, adica Windows, toate versiunile sistemului de operare, indiferent de platforma pe care ruleaza. Mai exact, nu va mai exista Windows Phone (9) si nici Windows RT, ci doar Windows.

Daca lucrurile se vor confirma, atunci Microsoft face o mare greseala. Nu doar ca nu va reusi sa simplifice lucrurile ci, din contra, va reusi cu siguranta sa induca si mai multa confuzie in randul utilizatorilor sistemului de operare. "Ce sistem de operare folosesti? Windows ...Ultimul".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows 9 windows phone 9 windows rt 9 microsoft windows
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google