Microsoft retrage suportul pentru Microsoft Office XP si Vista SP1

de Laurentiu Crisu | 6 iulie 2011

Microsoft Office XP si Vista SP1 vor deveni istorie incepand cu data de 12 iulie, cand Redmond-ul va retrage suportul pentru suita si service pack.

Utilizatorii Vista vor putea primi in continuare update-uri de securitate prin upgrade-ul la SP2, versiune lansata de Microsoft in mai 2009.

Vista SP2 poate fi instalat prin Windows Update sau prin versiunea de 32-bit sau 64-bit a service pack-ului, informeaza Computer World.

Pentru editiile de consum ale Vista SP2 – Vista Home Basic, Home Premium si Ultimate, Microsoft va continua sa ofere suport pana in aprilie 2012, iar pentru versiunile Business si Enterprise, update-urile de securitate vor continua pana la jumatatea lunii aprilie 2017.

Redmond-ul ofera suport pentru produsele sale de business timp de 10 ani. In primii cinci ani update-urile sunt primite in “suport mainstream”, iar in ultimii cinci ani, compania ofera “suport extins”.

In faza de “suport extins”, update-urile non-securitate sunt oferite numai acelor companii care au platit pentru un suport special.

Office 2003 va primi update-uri de securitate pana in aprilie 2014. Office 2007 si 2010 vor primi update-uri de securitate pana in aprilie 2017, respectiv octombrie 2020.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google