Microsoft ar putea lansa Windows 8.2 (free) inainte de Windows 9

de Radu Eftimie | 7 noiembrie 2013
Solutii pentru interoparabiliatea intre cele doua medii grafice, Modern UI si Desktop exista deja (ModernMix este un exemplu), iar implementarea unei astfel de solutii in sistemul de operare 8.2 ar reprezenta o recastigare a interesului utilizatorilor de computere fara touchscreen pentru Windows.

Nu in ultimul rand, Windows 8.2 ar putea aduce in sfarsit unificarea tuturor aplicatiilor  - WindowsPhone, Windows 8 si Windows RT - intr-un singur magazin de aplicatii. Microsoft vorbeste deja despre acest pas de mai multa vreme, inclusiv despre compatibilitatea intre pachetele software, insa materializarea proiectului pare sa fie destul de dificila.

Momentan, sunt doar speculatii pe seama Windows 8.2, update-ul s-ar putea sa nu isi faca aparitia nicioadata, iar Microsoft sa propuna direct Windows 9 (cu plata). Si totusi, daca gigantul ar tine cont de opiniile utilizatorilor (forumurile de specialitate sunt pline de astfel de comentarii) ar putea profita, dupa cum spuneam in randurile de mai sus, pentru a recastiga simpatia multor useri care s-au declarat total nemultumiti de facilitatile Desktop oferite de Windows 8 si chiar si Windows 8.1.


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows 8 2 microsoft windows 8 1 buton start windows 8 windows 9
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google