Microsoft anunta lansarea Office 365, in versiune Beta

de Laurentiu Crisu | 20 octombrie 2010

 

Microsoft a anuntat Office 365, un serviciu care va combina mai multe aplicatii, printre care Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online si Lync Online, sub aceeasi denumire.

Asta inseamna ca vom avea parte de un pachet care va contine servicii integrate de productie, de colaborare si de comunicare intr-o platforma de cloud-computing. 

Office 365 va partaja online resursele comune ale mai multor calculatoare, intr-un spatiu securizat si va fi disponibil din orice locatie, eliminand astfel problemele legate de resurse si cele de hardware.

Noul serviciu va putea fi folosit de pe mai multe browsere, dintre care cele mai populare ar fi Firefox, Safari sau Chrome, poate fi utilizat si pe unele dispozitive mobile, cum ar fi BlackBerry sau iPad.

Cel mai important aspect la care se rezuma noul serviciu Office 365 este acela ca, de acum utilizatorii vor putea lucra in continuare pe programele Microsoft – Outlook, Microsoft Word sau Excel, fara sa fie nevoiti sa le mai instaleze in prealabil. In plus, versiunile acestor programe vor fi cu mult simplificate si vor fi disponibile online, sub forma de aplicatie Web.

In functie de numarul de angajati ai companiei si de numarul de servicii pe care acestea le vor utiliza, Microsoft Office 365 intre 2 si 27 de euro/angajat/luna.

Microsoft Office 365 a fost facut disponibil pentru testare in 13 tari si va putea fi achizitionat incepand cu anul viitor, cand va fi lansata versiunea finala.

Sursa: Mashable 


 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google