Microsoft a scos de la vanzare Windows 7. Urmeaza PC-urile cu sistemul de operare

de Liviu Petrescu | 10 decembrie 2013

Sistemul de operare Windows 7 nu se mai vinde inca din data de 30 octombrie, dar Microsoft nu a anuntat inca momentul in care nu vor mai fi vandute PC-uri cu sistemul de operare. Compania a negat totusi data speculata de 30 octombrie 2014 pentru retragerea totala a Windows 7 de la vanzare.

Windows 7 pare sa aiba un ciclu mai lung decat predecesorul sau Vista, care a disparut din magazine la 4 ani dupa lansarea oficiala. Chiar daca Microsoft a lansat deja Windows 8 si Windows 8.1, Windows 7 va continua sa fie disponibil preinstalat pe PC-uri si in 2014.

Windows 7

Reprezentantii companiei au declarat ca data de 30 octombrie 2014 este o eroare si ca incheierea definitiva a vanzarilor Windows 7 nu a fost deocamdata stabilita.

Cota de piata a Windows 7 este in continuare impresionanta, chiar daca a scazut sub jumatate din totalul PC-urilor la nivel mondial. In timp ce Windows 7 ruleaza in continuare pe 46,64% din computerele active, Windows 8 are o cota de piata de numai 6,66%, iar Windows 8.1 a fost instalat pe doar 2,64% din PC-uri.

Sursa: The Next Web

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft windows 7 vanzari pc windows pc windows 7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google