Microsoft a retras un al doilea update esuat in doar 2 luni

de Liviu Petrescu | 19 decembrie 2013

Divizia software a Microsoft are o noua problema de imagine. Cel mai nou update pentru tabletele Microsoft Surface Pro 2 a fost retras dupa ce a creat probleme mari utilizatorilor. Incidentul vine la mai putin de doua luni dupa retragerea update-ului Windows RT 8.1 din probleme tehnice similare.

Noul update software pentru Surface Pro 2 nu poate fi instalat de o mare parte dintre detinatorii gadgetului. Cei care au reusit totusi sa-l instaleze au descoperit ca reduce drastic autonomia tabletei.

Microsoft Surface Pro 2

La fel ca si in cazul incidentului Windows RT 8.1 din luna octombrie, Microsoft a retras update-ul din Windows Store, "pentru a asigura cea mai buna experienta pentru clientii nostri in perioada sarbatorilor".

Cel mai probabil, noul update software va reveni in 2014, dar Microsoft ar putea grabi procesul pentru a castiga din nou bunavointa utilizatorilor. Totusi, si daca reuseste sa rezolve problema inainte de Craciun, compania are de infruntat critici acide. Un gigant IT de talia Microsoft nu isi poate permite sa creeze in mod repetat probleme cu update-uri software create pentru propriile gadgeturi.

Incidentul ar putea afecta in mod negativ vanzarile de tablete Surface Pro 2, care oricum nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft surface pro 2 update surface pro 2 update software microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google