Microsoft a oferit noi detalii despre Windows Phone 8.1 la MWC 2014

de Liviu Petrescu | 24 februarie 2014

In cadrul prezentarii de la Barcelona, Microsoft a dezvaluit mai multe detalii despre Windows Phone 8.1, dar si despre urmatorul update la Windows 8.1. Ambele vor sosi in aceasta primavara, iar Windows Phone 8.1 este programat momentan pentru luna aprilie.

Microsoft planuieste sa lanseze noi smartphones cu Windows Phone alaturi de LG, ZTE, Lenovo si alti parteneri mai mici: Xolo, Lava si Karbonn. Compania a anuntat la MWC 2014 si ca Windows Phone 8.1 va fi compatibil cu majoritatea telefoanelor Windows Phone 8 lansate deja.

Windows Phone 8.1

Noutatile Windows Phone 8.1 includ compatibilitate cu mai multe componente hardware, de la procesoare Snapdragon 400 LTE pana la dual SIM. Sistemul de operare mobil renunta la necesitatea butoanelor fizice, iar utilizatorii vor putea stoca aplicatii si pe card microSD. In plus, Facebook Messenger soseste pe Windows Phone in urmatoarele saptamani.

Detaliile oferite de Microsoft despre noul update la Windows 8.1 includ mai multe imbunatatiri pentru gadgeturile care nu au ecran tactil. Utilizatorii vor avea la dispozitie o noua optiune de a ajunge la ecranul Start prin click dreapta si noi functii integrate in taskbar. Dupa update, Windows 8.1 va putea fi instalat si pe gadgeturi cu specificatii mai modeste, cu RAM de 1GB si spatiu de stocare de numai 16GB.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 1 update windows 8 1 microsoft mwc 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google