Microsoft a finalizat update-ul pentru Windows 8.1

de Bogdan Constantinescu | 5 martie 2014

Windows 8.1 Spring update, cunoscut si ca Update 1, a ajuns deja pe mainile producatorilor de PC-uri sau tablete.

Microsoft a finalizat lucrul la update-ul sistemului sau de operare si l-a mutat in stadiul de RTM, sau cel putin asta afirma The Verge, citand "surse familiare planurilor Microsoft". Informatia este acreditata si de Wzor, o cunoscuta sursa din Rusia, care a anuntat ca update-ul a ajuns in stadiul final pe 26 februarie.

"Spring" update a ajuns deja la producatori, spun The Verge, acestia incepand deja testarea sa. Pentru utilizatori, update-ul va fi disponibil incepand cu luna aprilie.

Microsoft a confirmat un update pentru sistemul de operare Windows 8.1 saptamana trecuta, la Mobile World Congress. Actualizarea ar urma sa reduca dependenta de ecranul de start si sa imbunatateasca unele optiuni pentru cei obisnuiti cu sistemele de operare anterioare, asa cum am scris anterior.

Utilizatorii vor putea porni aplicatiile Metro direct din desktop, le vor minimiza si inchide mult mai usor si vor putea inchide calculatorul printr-un click dreapta de mouse.

Bazandu-ne pe informatiile initiale s-ar putea spune ca update-ul este un pas in directia buna si este de vazut daca acesta va reusi sa revigoreze vanzarile pentru Windows 8.1 sau este deja prea tarziu pentru acest lucru.

Sursa: Cnet, The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Windows 8 1 Windows 8 1 update1 Windows 8 1 spring update
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google