Mac OS X 10.10 Yosemite ajunge astazi la utilizatori in versiune beta

de Redactia Hit | 24 iulie 2014

CNet anunta ca Apple va da astazi unda verde pentru testarea versiunii beta a noului sau sistem de operare OS X 10.10 Yosemite tuturor utilizatorilor care sunt curiosi sa vada live schimbarile aduse de OS.

Apple prezentat luna trecuta, in cadrul WWDC 2014, desfasurata ca de obicei in San Francisco, noul sistem de operare, considerat de multi unul care aduce cele mai multe schimbari de pana acum.

Printre noutati se numara schimbari la nivel de interfata, imbunatatirea functionalitatii centrului de notificari, un toolbar redesenat dar si "dark mode", optiune care schimba cromatica interfetei de lucru.

De asemenea, o alta noutate este legata de imbunatatirea interactiunii computerelor ce ruleaza sistemul de operare al Apple cu device-urile mobile iOS.

Utilizatorii de Mac-uri vor putea descarca versiunea beta a OS X 10.10 gratuit, din AppStore-ul Mac, iar pentru a fi notificati cand devine disponibil download-ul, trebuie sa se inregistreze in prealabil cu ID-ul Apple.

Apple recomanda totusi ca instalarea beta-ului OS X 10.10 sa nu fie facuta pe computerul principal, ci pe o masina separata, avand in vedere ca in acest stadiu de dezvoltare sistemul de operare poate avea probleme de stabilitate si erori.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mac os x 10 10 beta yosemite beta download descarcare os x 10 10 beta
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google