King a depasit Zynga si a devenit cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

de Redactia Hit | 4 iulie 2013

King a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook (Conform AppData la data 3.07.2013).

La succesul King au contribuit si românii de la studioul din Bucuresti

O parte din succesul companiei se datoreaza in mare parte hit-ului Candy Crush Saga care a pornit o adevarata isterie in randul utilizatorilor din toata lumea. Jocul a ajuns la inceputul lunii iulie la 44,2 milioane de utilizatori activi lunar, fiind cea mai populara aplicatie pe platforma Facebook. Pe platformele mobile, Android si iOS, Candy Crush Saga este cel mai popular joc si este prezent constant in top 3 aplicatii mobile.

Printre celelalte titluri de succes din portofoliul companiei se numara si jocul Bubble Witch Saga, dezvoltat si testat integral de romanii de la studioul King din Bucuresti. De asemenea, tot romanii sunt responsabili cu testarea tuturor jocurilor pentru platformele mobile produse de companie si dezvoltarea de noi titluri in portofoliul King.

Cumpara de la eMAG.ro cele mai tari jocuri PC

Nu in ultimul rand, King a demarat o campanie de recrutare in Romania, oferind pozitii precum Backend Java Developer, Flash Developer, C++ Developer, Data Scientist, Business Manager, Game Designer, Game Developer, Graphic Designer, QA Analyst si QA Manager.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: king candy crush saga jocuri facebook dezvoltatori jocuri facebook joburi programatori king developer facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google