Jailbreak-ul pentru iPhone 5 - iOS 6.1 va fi publicat duminica (untethered)

de Liviu Petrescu | 30 ianuarie 2013

iPhone 5 ar putea primi un jailbreak complet, untethered, chiar in urmatoarele zile, bazat pe noul update lansat de Apple, iOS 6.1. Dezvoltatorii lucreaza la spargerea lui bazandu-se pe solutie gasita pentru iOS 6, care a ramas nepublicata pana acum.

Bug-ul gasit de dezvoltatori pentru jailbreak-ul iOS 6 a ramas secret pana acum, pentru ca Apple sa nu-l poata elimina odata cu update-ul la iOS 6.1.

Primul jailbreak untethered pentru iOS 6.x pe iPhone 5, iPhone 4S, dar si pentru iPad mini si iPad 4 ar putea sosi chiar in urmatoarele zile.

Jailbreak-ul pentru iPhone 5 - iOS 6.1 va fi publicat duminica (untethered)

Echipa Evad3rs, care lucreaza la noul jailbreak iOS nu a dat nicio garantie, dar a raspuns criptic la intrebarea "Cand va fi publicat?", pe Twitter: "Hey, stiati ca duminica e Super Bowl-ul?".

Motivul pentru care dezvoltatorii au fost hotarati sa nu dezvaluie bug-ul pe care se bazeaza jailbreak-ul a fost faptul ca vulnerabilitatea pe ofera acces complet la codul iOS 6.x. Daca Apple ar fi putut remedia problema, acum am fi avut un jailbreak untethered pentru iOS 6, dar cel pentru update ar fi putut sosi abia peste cateva luni.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5 jailbreak ios 6 1 jailbreak update ios 6 1
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google