Jailbreak pentru iOS 8 beta!

de Bogdan Constantinescu | 6 iunie 2014

De fiecare data cand este lansata o noua versiune a sistemului de operare iOS focusul se muta pe incercarile de jailbreak. Si, desi iOS 8, aflat in stare beta, de-abia a fost distribuit dezvoltatorilor, unul dintre expertii in jailbreak, cunoscut drept i0n1c, a reusit sa faca minuni.

Desi Apple a incercat sa faca tot posibilul pentru ca jailbreak-ul sa nu poate fi operat, se pare ca nu a reusit acest lucru si ca aceia care se folosesc momentan de iOS pot beneficia de intreg potentialul pus la dispozitie de sistemul de operare.

Cum cel despre care vorbim a realizat de curand jailbreak-ul si pentru iOS 7.1.1, este posibil ca acesta sa se fi folosit de acelasi exploit de kernel si pentru noua varianta a OS-ului.

Apple a incercat sa reduca dorinta de jailbreak prin intermediul optiunilor pe care le-a pus la dispozitie in iOS 8, dar se pare ca nimic nu se poate compara cu flexibilitatea pe care o ofera un sistem de la care se poate "stoarce" totul. Nu se stie daca i0n1c va pune reusita sa la dispozitia publicului, dar este suficient pentru a sti ca acest lucru se poate face.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jailbreak iOS 8 amanunte jailbreak iOS 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google