Intel: Nu am abandonat Tizen si nici nu o vom face

de Radu Eftimie | 8 iulie 2013

Intel, una dintre companiile cu greutate care sustin proiectul Tizen, a respins, in acest weekend, informatiile publicate de blogerul rus Eldar Murtazin care spunea ca Tizen este un sistem de operare omorat din fasa.

Saptamana trecuta am scris si noi pe marginea subiectului si ne-am manifestat indoiala legata de intentia Samsung si a celorlalte companii implicate in dezvoltarea Tizen de a abandona sistemul de operare mobil. Intel a confirmat, de altfel, ca Murtazin s-a inselat:

"Intel este foarte angajat la dezvoltarea de Tizen. (...) Tizen a primit un sprijin puternic din partea industriei prin Asociatia Tizen si si-a atins principalele tinte in acest an, pornind de la magazazinul de aplicatii dedicate si pana la publicarea codului sursa Tizen 2.1 si ajungand la Tizen SDK 2.2 Beta, care tocmai a fost lansat ieri", se arata intr-un anunt al producatorului hardware postat pe TizenExperts.com.

Ramane de vazut daca si Samsung va veni cu o declaratie prin care sa faca putina lumina cu referire la data de lansare a primului smartphone cu Tizen.

Sursa: TizenExperts.com, GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tizen samsung intel tizen data lansare tizen asociatia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google