In mai putin de 14 zile, iOS 7 a fost adoptat de peste 63% din utilizatorii iPhone si iPad

de Liviu Petrescu | 1 octombrie 2013

Apple se poate lauda cu cea mai buna rata de adoptie a update-urilor software mobile. Platforma iOS 7 este in folosinta pe mai mult de 63% dintre gadgeturile companiei, rezultat excelent fata de rata de adoptie a unui update Android.

iOS 7 a fost instalat in doar 7 zile pe mai mult de 51% dintre iPhone si iPad aflate in folosinta, iar rata de adoptie a ajuns la 63% inainte de pragul de doua saptamani. Rezultatele sunt uimitoare in comparatie cu Android, unde Jelly Bean a ajuns sa fie utilizat pe 45% dintre gadgeturi in 14 luni de la lansare.

iOS 7

In momentul de fata, 63,16% din gadgeturile mobile Apple au instalat iOS 7, 32,23% folosesc iOS 6, iar versiunile mai vechi sunt prezente doar pe 4,61% dintre gadgeturi.

Cifrele legate de rata de adoptie iOS 7 sunt si mai impresionante atunci cand sunt comparate cu sistemele de operare pentru PC. Windows 7 are inca o cota de piata de 50%, cu doar 8,12% pentru Windows 8, iar lucrurile nu sunt roze nici pentru OS X, unde cea mai noua versiune a sistemului de operare a ajuns doar pe 0,69% din computere, iar cea precedenta, OS X 10.8 detine o cota de 47,17%.

Sursa: ExtremeTech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: rata adoptie ios 7 update ios 7 comparatie ios android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google