Google pregateste un redesign pentru Gmail

de Bogdan Constantinescu | 13 mai 2014

Cateva fotografii "scapate" pe internet arata ca Google ar putea lucra la un redesign al serviciului sau de email, Gmail.

Fotografiile, publicate pentru prima oara pe Geek, arata ca varianta de web a serviciului vine cu cateva noi optiuni, desi fotografiile, va rugam sa retineti acest lucru, nu au fost confirmate.

Optiunile sunt similare cu cele regasite in noua varianta mobila a Gmail. Avem un buton de "pin" care va permite tragerea unui email important in capul listei, o functie care cel mai probabil va inlocui actuala functie "star".

In ceea ce priveste partea stanga a layout-ului, ea arata destul de similar cu ceea ce se gaseste acum in design-ul lui YouTube. Trecand de filtrele traditionale pentru promotii, forumuri si update-uri, Gmail adauga acum si filtre ca finante, cumparaturi sau calatorie. In partea dreapta avem un meniu dedicat Hangouts, meniu ce se poate restrange, facand cat mai usoara discutia directa cu prietenii. De asemenea, tot in partea dreapta, jos, aveti optiunea de a compune rapid un email sau de a crea un reminder pentru treburile neterminate.

Nu este sigur daca aceste modificari vor vedea lumina zilei sau, daca va fi asa, cand se va intampla asta. Dar de vreme ce redesign-ul interfetei este un pas mare inainte fata de cum arata acum Gmail, este de asteptat ca acest lucru sa se intample. Google nu si-ar fi irosit timpul cu un asemenea update daca planurile sale legate de el nu ar fi fost certe.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: redesign Gmail fotografii Gmail design schimbare design Gmail
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google