Google Play a ajuns din urma App Store-ul Apple - 700.000 de aplicatii

de Liviu Petrescu | 31 octombrie 2012

Google a anuntat ca a ajuns din urma Apple la numarul de aplicatii. Google Play are acum aproximativ 700.000 de aplicatii, cifra similara cu numarul de aplicatii disponibile in App Store.

Android si iOS au acum, cel putin cantitativ, o oferta similara de aplicatii pentru cei interesati de achizitionarea de smartphone-uri sau tablete. Apple a avut locul fruntas pana acum si pentru ca lansat inca din 2008 App Store. Android Market, devenit apoi Google Play, a inceput sa creasca abia in 2009, scrie Geek.

Google Play a ajuns din urma App Store-ul Apple - 700.000 de aplicatii

Chiar daca numarul de aplicatii nu mai reprezinta un avantaj pentru Apple, compania atrage atentia asupra faptului ca platforma App Store a adus venituri devoltatorilor de 6,5 miliarde de dolari in ultimii 4 ani.

Un alt avantaj al App Store este numarul de aproximativ 275.000 aplicatii pentru iPad, insa Google continua sa ofere in Google Play mai multe aplicatii gratuite decat App Store.

De cealalata parte, Microsoft mai are mult drum de parcurs ca sa ajunga din urma Apple si Google. Windows Phone Marketplace abia a depasit numarul de 125.000 de aplicatii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii google play aplicatii app store oferta google play google android market
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google