Google Earth 6 e disponibil pentru download. Iata ce aduce nou!

de Cristina Enescu | 30 noiembrie 2010

Google a anuntat lansarea Google Earth 6, versiune care va fi de acum disponibila pe Windows, Mac si Linux.

Printre update-urile care promit o experienta mult mai realista se numara integrarea Street View, copacii in 3D si ilustratele istorice mult mai fidele fata de versiunile anterioare.

Integrarea Street View

Experienta Google Maps Street View este acum complet integrata in Google Earth. Pegman (micul omulet care reprezinta pozitia ta in Street View) este acum preluat alaturi de controlul de navigatie din Google Earth, ceea ce va permite o trecere foarte rapida de la orbita Pamantului de exemplu, la casa bunicilor. Intr-adevar, poate fi dezorientant.

Copaci in 3D

Desi Google Earth avea suport 3D pentru cladiri de ceva vreme, copacii au fost adaugati abia de curand, pentru o experienta mult mai realista. Noua caracteristica le permite celor care folosesc optiunea de navigare “la picior” sa aleaga drumurile directe, evitand astfel copacii. 

Ilustrate istorice mai fidele

Ilustratele istorice le permit utilizatorilor sa vizualizeze map view-uri precum Varsovia in 1935, Londra in 1945 sau Haiti, inainte si dupa cutremurul din ianuarie. Facilitatea a fost adaugata pentru prima data in Google Earth 5, dar nu a fost niciodata foarte clar cand si cum a fost valabila. In Google Earth 6, data celei mai vechi ilustrate apara in bara de status din partea de jos a ecranului.

Fanii Google Earth probabil ca nu vor sta pe ganduri si se vor grabi sa isi instaleze noua versiune. Tocmai de aceea, Hit.ro le pune la dispozitie Google Earth 6, disponibil pentru download

Cat despre cei care nu au utilizat niciodata serviciul, probabil ca video-ul de mai jos ii va indemna sa il incerce macar.

Sursa: Yahoo News   

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google