Gafa: Cum le face cadou Microsoft Windows 8 piratilor

de Radu Eftimie | 21 noiembrie 2012

Microsoft a facut o greseala destul de mare si care ii va ajuta foarte mult pe cei care au ales, pe riscul lor, sa foloseasca Windows 8 fara licenta.

O versiune finala a Microsoft Windows 8 a aparut pe internet inca din luna august, iar crackeri au incercat sa gaseasca o solutie pentru a ativa sistemul de operare. O prima solutie a fost pentru pirati folosirea unui KMS (Key Management Services) care a activat o copie piratata de Windows 8 pentru o perioada de 180 de zile, scrie The Verge.

Dar Microsoft a "reusit" acum sa le faca si mai usoara munca piratilor.

The Verge a incercat o solutie si se pare ca aceasta a si functionat. Solutia a venit prin Media Center, care beneficiaza de upgrade la Windows 8.

Mai exact, oricine descarca o copie ilegala de Windows 8 de pe internet si o activeaza temporar folosind tehnologia KMS, poate face ulterior upgrade la Media Center si odata cu acesta se va activa si versiunea piratata de Windows 8.

Microsoft nu a comentat deocamdata metoda prin care se poate activa Windows 8 pirat, dar probabil ca va lua masurile care se impun.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows 8 activat pirati windows 8 kms windows 8 media center upgrade
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google