Facebook lanseaza Paper, o aplicatie pentru News Feed

de Liviu Petrescu | 16 ianuarie 2014

Cunoscuta sub numele de cod Project Reader, aplicatia Paper creata de Facebook ar putea debuta pana la sfarsitul lunii ianuarie. Creata pentru a da o interfata de publicatie stirilor, Paper pare sa aiba acelasi concept ca apreciata aplicatie iOS Flipboard.

Noua aplicatia Facebook s-a nascut din incercarea de a crea o interfata noua pentru News Feed in reteaua sociala, dar in cele din urma a devenit un proiect separat, care va uni in aceeasi interfata de ziar sau revista stiri si update-uri de status Facebook.

Facebook

Primele speculatii dateaza din vara anului trecut, cand se zvonea ca Facebook va lansa o alternativa la Google Reader. Din pacate, aplicatia care aduce in acelasi loc stirile din feed-uri RSS si informatii din reteaua sociala a intarziat, dar devine disponibila in urmatoarele saptamani.

Facebook Paper se incadreaza perfect in strategia retelei sociale de extindere maxima in sectorul mobil, cu mai multe aplicatii separate, dezvoltate de companie sau achizitionate cu sute de milioane de dolari.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatie facebook paper aplicatie facebook news project reader facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google