Facebook a lansat oficial clientul de mesagerie pentru Windows (download)

de Radu Eftimie | 30 decembrie 2011

Facebook a lansat oficial aplicatia de Messenger dedicata utilizatorilor de Windows, scrie Engadget. Un astfel de client de mesagerie, care nu se limiteaza doar la functia de baza, era asteptat de utilizatorii Facebook.

Reteaua sociala Facebook se afla in plina expansiune, iar acest lucru implica extinderea suportului pentru serviciile companiei pe toate platformele software disponibile in acest moment. De altfel, strategia Facebook nu face altceva decat sa confirme faptul ca reteaua lui Mark Zuckerberg a devenit un colos al internetului.

Acum, Facebook-ul ataca segmentul aplicatiilor de mesagerie instantanee, prin lansarea oficiala a clientului nativ pentru Messenger.

Aplicatia va avea in mod cert succes mai ales daca luam in calcul numarul imens de utilizatori ai retelei de socializare - peste 800 de milioane.

Facebook Messenger ar putea fi adoptat de un numar foarte mare de utilizatori, mai ales ca dezvoltatorii au inclus in aplicatie si alte functii care permit clientilor sa-si updateze statutus pe retea si sa vada notificarile prietenilor.

Aplicatia este dedicata utilizatorilor de Windows 7.

Descarca Facebook Messenger.

Review & How to: Facebook Messenger pentru Windows 7

Facebook a lansat oficial clientul de mesagerie pentru Windows (download)

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google