Facebook Home, disponibil in Play Store pentru anumite device-uri

de Redactia Hit | 15 aprilie 2013

La doar o saptamana de la prezentarea noului launcher Facebook Home, aplicatia este disponibila pentru descarcare din magazinul de aplicatii al Google.

Facebook Home, noul launcher al retelei sociale poate fi testat de posesorii de terminale precum HTC One X, HTC One X+, Samsung Galaxy S III si Samsung Galaxy Note II. In perioada urmatoare si detinatorii de HTC One si Samsung Galaxy S4 vor putea descarca aplicatia celor de la Facebook.

(foto: Mashable)

Intrebarea care ne vine in minte este daca acesti utilizatori de device-uri performante chiar vor sa-si transforme smartphone-urile de top in simple interfete pentru Facebook... Credem ca Mark Zuckerberg si echipa sa au gresit alegand cele mai puternice smartphone-uri de pe piata pentru testarea noului launcher. Si spunem acest lucru pentru ca suntem convinsi ca mult mai tentati de a-si personaliza (oarecum) telefoanele sunt userii de device-uri mid-range, nu cei care au deja pe dispozitive nenumarate functii avansate Android si care nu vor renunta la ele doar pentru a avea in permanenta pe ecranul mobilului actualizarile prietenilor din reteaua sociala.

Da, stim ca Android-ul ofera posibilitatea alegerii launcher-ului printr-o simpla apasare a "butonului" Home, insa, chiar si asa, nu credem ca un utilizator de Galaxy Note II, de exemplu, va deveni un fan inrait al Facebook Home.

Evident, este parerea noastra. Dar, in acelasi timp, aruncati o privire pe forumurile Android sa vedeti care este reactia userilor de device-uri avansate.

Cei interesati de Facebook Home (si care detin unul dintre device-urile enumerate mai sus) pot descarca aplicatia din Google Play.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook home aplicatie facebook home telefoane facebook home google play facebook home HTC One Samsung Galaxy S4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google