Facebook Home a atins 500.000 de descarcari

de Redactia Hit | 22 aprilie 2013

Desi nu ruleaza deocamdata decat pe cateva device-uri mobile, noua interfata pentru Android propusa de Facebook pare a fi atras, daca nu interesul utilizatorilor, macar curiozitatea acestora.

Aplicatia Facebook Home a atins 500.000 de descarcari in doar noua zile de la lansarea oficiala, anunta The Verge, care citeaza TechCrunch. Nu se poate spune ca este, insa, un fenomen. In plus, nu stim daca utilizatorii care au descarcat aplicatia au facut acest lucru pentru ca vor launcher-ul retelei sociale in mod deosebit pe smartphone-ul lor sau este vorba despre curiozitate.

Pe de alta parte, 500.000 de descarcari reprezinta o cifra importanta, dar nu un record. Record a fost cel inregistrat de Instagram, care in doar cinci zile de la lansarea in Google Play a ajuns la 5 milioane de descarcari!

In fine, se poate spune ca Facebook Home se bucura de o oarecare atentie, mai ales ca lansatorul grafic nu este deocamdata disponibil decat pentru cateva smartphone-uri, printre care Samsung Galaxy S III. Galaxy Note 2, HTC One X, HTC One X + si, desigur, HTC First.

Surse: TechCrunch, TheVerge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook home aplicatie facebook home google play descarcare facebook home instagram samsung galaxy s III
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google