Executiv Samsung: Windows 8 nu este mai bun decat Vista

de Redactia Hit | 11 martie 2013

Microsoft incepe sa se loveasca din ce in ce mai mult de criticile propriilor parteneri atunci cand vine vorba despre Windows 8, cel mai nou sistem de operare al companiei. Iar partenerii Microsoft, producatorii hardware in mod special, incep sa se ingrijoreze din cauza vanzarilor mici de Windows 8.

Ultima critica dura la adresa Windows 8 vine din partea sefului Diviziei de cip-uri de memorie de la Samsung, Jun Dong-soo. Oficialul a declarat, intr-un interviu pentru The Koreea Times, citat de Cnet, ca "Sistemul Windows 8 nu este mai bun decat precedenta platforma Windows Vista".

Declaratia nu este numai foarte grava, avand in vedere parteneriatul dintre Microsoft si Samsung pe segmentul portabilelor hibride cu Windows de ultima generatie, dar noua ni se pare totusi mult prea exagerata. Daca seful de la Samsung ar fi facut declaratia avand ca tinta Windows RT, atunci i-am fi dat dreptate. Dar, sa compari Windows 8 cu Vista este ceva fortat.

Declaratia pare facuta mai mult sub impulsul panicii legate de vanzarile proaste de device-uri cu Windows (inclusiv RT), iar executivul Samsung pare sa fi prins glas dupa ce compania a oprit, in Germania, comercializarea tabletei Samsung Ativ Tab.

Asa cum am mai scris, Windows 8, sistem de operare pe care l-am testat inca de cand se afla in dezvoltare, este un OS care ne-a placut si pe care noi in niciun caz nu-l putem asemana cu Windows Vista. Si este pacat ca inainte de a avea sansa sa demonstreze daca este sau nu este cu adevarat un sistem bun, chiar partenerii Microsoft fac parca eforturi de a pune software-ul la pamant.

In mod categoric, Windows 8 mai are nevoie de imbunatatiri, dar daca ar fi sa gasim un vinovat real pentru vanzarile slabe de portabile ce ruleaza OS-ul Microsoft, ar trebui sa ne uitam si la marketing si promovarea produselor in cauza!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows 8 tablete samsung ativ tablet vanzari tablete windows rt critici samsung windows 8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google