Evad3rs: Jailbreakul iOS 7 este deja in lucru

de Liviu Petrescu | 16 septembrie 2013

Dezvoltatorii si hackerii au inceput sa deja lucreze la un jailbreak iOS 7, dupa ce Apple a oferit dezvoltatorilor de aplicatii versiunea finala, Gold Master, a sistemului de operare. Pod2g, hacker din cadrul grupului Evad3rs, si-a exprimat deja optimismul cu privire la sansele de jailbreak ale noului sistem de operare.

Dup ce jailbreakul iOS 6 a sosit abia la 6 luni dupa lansarea sistemului de operare, aceeasi echipa de dezvoltatori, Evad3rs, lucreaza deja la iOS 7 si noul jailbreak ar putea fi disponibil intr-un timp mult mai scurt. Deocamdata se lucreaza pe gadgeturi Apple mai vechi, dar in cateva zile va incepe lucrul si pe noile iPhone 5S si 5C.

Jailbreak iOS 7

Increderea in exploatarea unei vulnerabilitati pentru un jailbreak iOS 7 ar trebui insa temperata, deoarece pod2g, care a contribuit la fiecare jailbreak incepand cu iOS 4, spune ca optimismul sau nu ar trebui inteles ca o un semn pentru o lansare "in curand".

Utilizatorii de gadgeturi Apple cu jailbreak iOS 6.x sunt sfatuiti sa nu faca update la iOS 7, care va fi disponibil incepand cu data de 18 septembrie.

Sursa: Redmond Pie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jailbreak ios 7 jailbreak iphone 5s jailbreak iphone 5c jailbreak ios evaders
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google