DirectX 11.1 va rula exclusiv pe Windows 8

de Redactia Hit | 13 noiembrie 2012

Microsoft a decis ca versiunea Microsoft DirectX 11.1 sa ruleze doar pe Windows 8. Asta inseamna ca daca ai Windows 7 nu te vei putea distra cu un joc de ultima generatie care va solicita DirectX 11.1.

Nicio alta versiune de Windows in afara de Windows 8 nu va suporta DirectX 11.1. Ce pierzi? Posibilitatea de a rula anumite jocuri (majoritatea se afla acum doar in stadiu de dezvoltare) si programe care de exemplu au nevoie de suport nativ pentru 3D stereoscopic oferit prin DirectX 11.1.

In definitiv, aceasta versiune de DirectX cam atat aduce nou, dar pentru multi useri, mai ales pentru gamerii pasionati, vestea este proasta. Vor upgrada sistemele la Windows 8 pentru un joc? Greu de crezut.

Nu mai comentam altceva decat ca de cateva zile Microsoft arunca pe piata doar informatii care nu vor face altceva decat sa indeparteze fanii de companie. Prima stire proasta din aceasta saptamana a fost cea prin care aflam ca Halo 4 nu ruleaza decat pe Xbox 360 si ca nu exista intentia de realizare a versiunii pentru Windows.

Sursa: SlashGear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: directx 11 1 windows 7 directx 11 1 windows 8 suport nativ 3d
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google