JetBoost iti elibereaza memoria Windows (Download)

de Radu Eftimie | 26 octombrie 2011

Daca te-ai saturat sa nu beneficiezi niciodata de suficienta memorie pentru jocuri si, de asemenea, nu mai vrei ca update-urile automate ale sistemului de operare sa te socata din jocuri, ar trebui sa incerci JetBoost.

Aplicatia inchide anumite procese care ruleaza in background in functie de setarile pe care le faci, scrie Addictivetips.

JetBoost permite rularea cu prioritate doar a proceselor necesare unei anumite aplicatii. Prin urmare, aveti la dispozitie mai multe configurari extrem de facile. Veti alege in JetBooster una dintre setarile Work, Game sau Custom pentru a opri temporar anumite procese.  Cum interfata aplicatiei este foarte simpla, nu ar trebui sa aveti probleme in configurarea aplicatiei.

JetBoost permite rularea cu prioritate doar a proceselor necesare unei anumite aplicatii. Prin urmare, aveti la dispozitie mai multe configurari extrem de facile. Veti alege in JetBooster una dintre setarile Work, Game sau Custom pentru a opri temporar anumite procese.

Cum interfata aplicatiei este foarte simpla, nu ar trebui sa aveti probleme in configurarea aplicatiei. Aveti la dispozitie doua meniuri: Boost, in care alegeti modul de control asupra proceselor, si Settings, de unde puteti reveni la cconfigurarile initiale ale sistemului de operare.

Puteti descarca JetBooster de aici.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google