CyanogenMod a publicat build-ul 11 M6

de Bogdan Constantinescu | 6 mai 2014

Variantele pentru un ROM custom al platformei Android sunt destule. Insa cand vine vorba de alegerea uneia, cele mai multe preferinte se indreapta spre CyanogenMod, in parte datorita stabilitatii oferite de ROM-uri in sine, in parte datorita comunitatii formate, una deosebit de robusta.

Pentru cei interesati, trebuie sa spunem ca CyanogenMod 11 M6 este gata de download si este un pas inainte fata de predecesorul sau, M5. In mod cert este vorba si de un build mai stabil decat cele "nightly", lucru sugerat de litera M din denumire, litera gasita doar in build-urile care tind sa fie mai stabile in ceea ce priveste utilizarea zilnica, dar nu suficient de bune pentru a sfarsi ca Release Candidate.

Pe pagina lor puteti vedea si care sunt dispozitiviele care pot functiona cel putin decent cu noul build si trebuie sa stiti ca nu toate device-urile care functioneaza in clipa de fata cu un build anterior pot functiona si cu acesta.

CyanogenMod 11 M6 repara cateva bug-uri ale versiunii anterioare, mai ales ca se afla in fazele finale de dezvoltare, cat despre dimensiunea fisierului, si acesta este un lucru care depinde de device-ul pe care-l aveti.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare CyanogenMod amanunte CyanogenMod build nou CyanogenMod CyanogenMod 11 M6 download
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google