CyanogenMod Installer a fost eliminat din Google Play

de Liviu Petrescu | 29 noiembrie 2013

Aplicatia care usureaza instalarea CyanogenMod a fost eliminata din Google Play, la cererea magazinului de aplicatii. Motivul nu este clar, dar dezvoltatorii au retras CyanogenMod Installer voluntar dupa ce au fost anuntati de administratorii Google Play ca, in caz contrar, aplicatia va fi eliminata de catre ei.

In total, CyanogenMod Installer nu a rezistat nici macar 3 saptamani in magazinul de aplicatii Google Play. Explicatia magazinului de aplicatii pentru cererea de retragere a installer-ului a inclus si argumentul ca prin instalarea CyanogenMod garantia unor gadgeturi este anulata.

CyanogenMod Installer

Un alt motiv pentru care CyanogenMod Installer ar fi incalcat regulamentele Google Play tine de faptul ca aplicatia face schimbari in software-ului gadgetului care nu mai sunt reversibile prin aplicatie.

Echipa CyanogenMod nu este insa prea afectata de decizia Google. Cu peste 8 milioane de utilizatori la nivel mondial, CyanogenMod este cea mai populara distributie de Android si se pregateste si sa intre direct pe piata hardware cu propriul smartphone.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatie CyanogenMod Installer CyanogenMod Installer google play eliminare aplicatie CyanogenMod
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google