CyanogenMod 10.1.3, versiunea stabila este disponibila pentru download

de Liviu Petrescu | 25 septembrie 2013

CyanogenMod 10.1.3, ultima versiune de ROM bazata pe Android 4.2.x, este disponibila pentru descarcare, iar cei care au incercat-o deja ii lauda stabilitatea si functiile noi.

Dezvoltatorii CyanogenMod vor incepe lucrul la versiunea 10.2, bazata pe Android 4.3, dar pana la o noua varianta stabila, 10.1.3 este cea mai recomandata pentru utilizatorii de gadgeturi Android care vor mai multa libertate in optimizarea gadgetului.

CyanogenMod 10.1.3

Cea mai importanta functie noua CyanogenMod 10.1.3 este introducerea contului CM, care permite stergerea de la distanta a gadgeturilor pierdute sau furate. Din pacate, aplicatia foto Focal nu a fost suficient de stabila pentru a fi introdusa in noua versiune CyanogenMod, dar este disponibila separat in Google Play.

Lucrul la noile versiuni de CyanogenMod, care au la baza Android 4.3 si 4.4 KitKat, ar putea fi mai eficient si mai rapid dupa ce echipa de dezvoltatori a reusit sa stranga 7 milioane de dolari pentru a lucra full time la noile ROM-uri, considerate deja sisteme de operare separate de Android.

Sursa: Phandroid

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: CyanogenMod 10 1 3 cyanogenmod jelly bean CyanogenMod 10 1 3 stabil
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google