Cum sa-ti imbunatatesti experienta pe Android

de Radu Eftimie | 30 septembrie 2011

Android este sistemul de operare care a castigat foarte multi fani. Are si argumente, pentru ca este extrem de atractiv, intuitiv din punct de vedere al interfatei si ofera peste 200.000 de aplicatii. Dar, cum nimic nu este perfect pe lumea asta si Android-ul de pe telefonul sau tableta voastra poate fi imbunatatit.

Nu este vorba despre cine stie ce metode care sa va transforme in experti programatori peste noapte, ci despre inlocuirea unor aplicatii pe care le folositi "by default", cu unele care maresc si performanta aparatului in sine si fac si mai placuta experienta voastra pe Android.

Maximum Tech va recomanda o serie de aplicatii (majoritatea gratuite) pe care le puteti instala din Android Market. Vi le prezentam in continuare

Browsere Daca nu sunteti multumiti de browserul original al Android, aveti la dispozitie mai multe alternative. Dolphin HD, Opera Mobile si Firefox

Dolphin HD

Dolphin HD este cel mai performant navigator pentru sistemul de operare Android si va va schimba cu totul experienta pe internet. Browserul, care este gratuit, aduce pe dispozitivele cu Android navigarea prin gesturi si, ca si navigatorul preinstalat, suporta Flash (desigur, pe terminalele compatibile)

Cum sa-ti imbunatatesti experienta pe Android


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google