Cum sa faci iCloud sa accepte pastrarea documentelor non-Apple

de Radu Eftimie | 7 noiembrie 2011

Una dintre problemele pe care iCloud le are este aceea ca nu functioneaza decat cu programele Apple pe care le suporta. Totusi, exista o serie de modalitati de rezolvare a acestui neajuns. Solutia se numeste iWork, scrie LifeHacker.

Primul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa activezi sectiunea Documente si Date din iCloud, din System Preferences.

Dupa acest pas, va trebui sa incarcati si sa salvati un document iWork, iar aceasta actiune va crea un folder denumit Mobile Document in Library. Trebuie sa stiti insa ca este un un folder ascuns, asa ca pentru a ajunge la el folositi Go > Go to Folder in Finder si tastati "~/Library/Mobile Documents".

Acesta este folderul de sincronizare unde orice ati incarca se va sincroniza cu serviciul cloud. Pentru a fi siguri ca veti gasi folderul rapid nu ar fi rau sa-i faceti un shortcut in sidebar sau in dock.

Cei de la Lifehacker spun ca solutia prezentata nu este la fel de facila ca Dropbox, dar va permite sa folositi un spatiu de stocare de care dispuneti deja, dar la care aveti acces mai greu.

Cum sa faci iCloud sa accepte pastrarea documentelor non-Apple

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google