Cum sa faci Windows-ul sa arate ca Linux-ul

de Radu Eftimie | 1 noiembrie 2011

Daca tineti neaparat ca Windows-ul 7 pe care il aveti instalat pe calculator sa-si schimbe look-ul si sa pacaleasca pe toata lumea ca de fapt rulati Linux pe PC, un skin Pack este de ajuns, scriu cei de la Addictive Tips. Desi NU va recomandam sa folositi astfel de schimbari de interfata grafica pentru ca dezinstalarea lor este complicata, nu va putem forta sa renuntati la modificarea aspectului OS-ului.

Gnome si KDE sunt cele doua medii grafice principale disponibile pe Linux. Si cum, sa spunem, nu va place Linux-ul (motivul fiind, in principal, "nu merg jocuri pe Linux"), dar va place cum arata interfata Gnome, v-ati putea folosi in continuare Windows pacalindu-va singuri ca aveti instalat pe computer un alt sistem de operare. Cum?

Cum sa faci Windows-ul sa arate ca Linux-ul?

Gnome Skin Pack va transforma Windows-ul 7 in Linux din doar cativa pasi. Apropo de instalare, ea nu se face deloc greu: trebuie doar sa descarcati pack-ul si sa urmati instructiunile. Dupa ce instalarea s-a finalizat, restartati computerul si veti beneficia de look-ul Gnome (cu UI-ul Unity).

Nu uitati, dezinstalarea skin pack-urilor nu este deloc placuta si daca nu ati facut un back-up al datelor inainte de schimbarea interfatei, ati putea pierde date importante. Inca ceva: nu va bazati pe Sistem Restore-ul Windows-ului la dezinstalare!

Cum sa faci Windows-ul sa arate ca Linux-ul?

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google