Cinci cele mai bune suite office pentru iPad

de Radu Eftimie | 31 octombrie 2011

Daca sunteti genul de utilizator ca nu si-a cumparat iPad-ul doar pentru navigat pe internet, jucat jocuri si vizionat filme, ci si pentru lucruri "serioase", cum ar fi realizarea unor prezentari PowerPoint sau editarea unor texte in mod profesionist, atunci sigur aveti nevoie de o suita office capabila. In AppStore-ul Apple exista o serie de astfel de suite care va pot ajuta sa va faceti treaba. Gottabemobile prezinta cinci astfel de solutii.

Apple iWork

iWork nu este intocmai o suita office completa, dar ofera trei dintre cele mai importante functionalitati pe care le-ati putea folosi pentru a va indeplini sarcinile de serviciu. iWork se vinde pe "bucati": aveti la dispozitie Pages (9,99 dolari) care este un procesor word, Numbers (9,99 dolari) care este echivalentul Excel si va permite sa realizati calcule complexe si grafice si Keynote (tot 9,99 dolari) care este dedicat realizarii prezentarilor.

Per total, interfata iWork este foarte atractiva, ofera integrare cu iCloud, iar Apple lucreaza pentru a aduce si serviciile Dropbox si SugarSync in aplicatie. Toate cele trei aplicatii din pachetul iWork sunt compatibile cu Microsoft Office.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google