Cinci aplicatii iPhone pentru a-ti organiza viata

de Radu Eftimie | 4 noiembrie 2011

In urma cu vreo zece ani, a-ti organiza viata insemna mult mai putin decat insemna in ziua de astazi si parca si evenimentele pe care trebuia sa le stabilesti erau mai putine. Acum, ca lumea a prins o viteza "nebuna" si totul se desfasoara contratimp, fara o "secretara" personala, a devenit parca imposibil de tinut pasul cu zecile de activitati zilnice.

Norocul nostru ca telefoanele mobile s-au transformat intre timp in telefoane mobile inteligente care stiu sa fie si "secretare" care nu uita nimic. In acelasi timp, odata cu evolutia tehnologica au aparut pe piata aplicatiilor pentru smartphone-uri si pachete software care nu fac altceva decat sa-ti organizeze timpul, sa-ti puna viata in ordine. Astazi va prezentam cateva dintre cele mai bune solutii tip organizer dedicate iPhone-ului si care pot fi cumparate sau descarcate gratuit de pe magazinul de profil al Apple.

Organizer+ (pret 2,99 dolari)

Organizer+ nu este o aplicatie in sine, ci mai mult o extensie a Calendarului standard preinstalat pe iPhone. Cu toate acestea, ofera mult mai multe facilitati decat si optiuni decat aplicatia nativa Apple. Una dintre aceste functii se refera la trierea elementelor din categoria Appointments (intalniri).

De asemenea, sarcinile inregistrate in aplicatie pot fi sortate si ele in functie de data la care va avea lor evenimentul sau in functie de prioritatea pe care aceste evenimente il au in viata ta. Aplicatia Organizer este integrata mai multe aplicatii standard ale iPhone, precum email-ul nativ, SMS etc.

Cinci aplicatii iPhone pentru a-ti organiza viata


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google