Cinci aplicatii care va umplu hard-ul pe Mac

de Radu Eftimie | 25 octombrie 2011

V-ati gandit vreodata de ce vi se umple spatiul liber de pe HDD-ul Mac-ului? Sa va dam un indiciu: nu intotdeauna veti vedea fisierele, acolo, pe hard. Ca sa ajungeti la ele trebuie sa "sapati" mai adanc in pantecele computerului.

In principal, atunci cand vorbim despre Mac, exista 5 aplicatii cunoscute pentru prostul obicei de a indopa HDD-ul. Maclife va prezinta o lista cu aceste aplicatii si va ofera cateva sfaturi practice pentru a elibera din spatiul hard diskului.

iTunes

Celebrul iTunes... cu bine si cu rele, dar mai mult cu rele, cel putin in ceea ce priveste ocuparea spatiului de stocare. Pe langa faptul ca va tine colectia de filme si de muzica in ordine, ceea ce nu este tocmai rau, iTunes-ul are si prostul obicei de a pastra orice podcast ati descarcat in trecut.

Fiecare episod, in special podcasturile video, pot ocupa un spatiu foarte mare pe hard. Cu alte cuvinte, nu ar fi rau sa le stergeti pe cele pa care le-ati ascultat deja. Alternativ, puteti seta iTunes-ul sa retina doar cateva episoade, intrand in Settings, meniul Podcast din aplicatie.

Cinci aplicatii care va umplu hard-ul pe Mac


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google