Cele mai populare distributii Linux ale momentului

de Liviu Petrescu | 24 aprilie 2012

Raspunsul la intrebarea "Care este cea mai buna distributie de Linux?" variaza in functie multi factori, de la experienta pe care o are un utilizator cu sistemul si pana la preferintele personale. Exista, insa, cateva distributii de Linux care multumesc atat incepatorii cat si utilizatorii experimentati prin functionalitate si compatibilitate. Iata care sunt, in opinia LifeHacker, cele mai cautate distributii de Linux ale momentului.

1. Ubuntu

Cea mai populara distributie Linux din ultimii ani este, cu siguranta, Ubuntu, alaturi de diferitele sale variante. Creat pentru a aduce Linux in atentia publicului larg, Ubuntu si-a castigat multi adepti, datorita instalarii si optimizarii usoare. In toamna, Ubuntu ajunge la versiunea 12.10. De remarcat este faptul ca distributia poate fi instalata si din Windows, prin intermediul software-ului Wubi, pus la dispozitie de Canonical.

Cu o comunitate uriasa de utilizatori, Ubuntu este bine reprezentat online, iar utilizatorii noi pot gasi cu usurinta raspunsul la orice intrebari.

Top 5 cele mai cautate distributii de Linux ale momentului


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google