Cele mai bune aplicatii pentru creat PDF-uri (iOS)

de Radu Eftimie | 13 octombrie 2011

Documentele in PDF sunt foarte des utilizate in lumea business-ului si in cea academica. Dar, pana relativ recent crearea unui PDF era o adevarata corvoada. Ori software-ul dedicat al Adobe era mult prea scump ca sa merite achizitia, ori erai nevoit sa apelezi la fel de fel de aplicatii neoficiale care functionau mai mult sau mai putin corect.

Dar daca in lumea desktop lucrurile asa au stat pana de curand, cel putin in lumea iOS (iPad, iPhone) ai de unde alege, scrie MacLife. De la aplicatii simple si pana la altele elegante si pline de functionalitati si optiuni, soft-urile pentru crearea de PDF-uri pentru iPad sau iPhone exista din belsug, asa ca nu trebuie sa faceti altceva decat sa va dati seama de ce aveti nevoie.

Adobe CreatePDF (pret 9,99 dolari - platforma: iPhone si iPad)

CreatePDF este o aplicatie pusa pe picioare chiar de Adobe. Asta nu inseamna insa ca este si cea mai buna. Adobe CreatePDF va primeste cu un ecran de start simplu prin care va anunta ca nu aveti niciun fisier convertit si ca pentru a modifica unul trebuie sa apasati "butonul" "Open In".

Dupa ce ati facut acest lucru, in aplicatie se deschide direct documentul convertit pe care ulterior il puteti printa sau deschide cu o alta aplicatie. Intorcandu-ne la managementul aplicatiei, CreatePDF poate impartasi documentul (prin email) si suporta pentru conversie fisiere proprietare Photoshop, Illustrator, InDesign, openOffice, Word Perfect, TXT si RTF.

Ar mai fi de spus ca puteti uploada documentele convertite prin serviciul Cloud al Adobe.

Cele mai bune aplicatii pentru creat PDF-uri (iOS)


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google