Ce surprize mai pregateste Apple

de Liviu Petrescu | 15 ianuarie 2014

Apple a inregistrat doua patente tehnologice noi, care ar putea avea un viitor promitator in noile versiuni de iOS. Compania americana a creat o tehnologie care adapteaza interfata sistemului de operare la miscarile gadgetului si ar putea oferi in curand si optiunea de editare video 3D.

Cele doua tehnologii inregistrate de Apple nu sunt tocmai noi, dar compania le-ar putea perfectiona suficient pentru a le oferi utilizatorilor de iPhone sau iPad intr-o versiune viitoare a iOS.

Apple iOS 7

Modificarea interfetei pe baza miscarii gadgetului se bazeaza pe datele inregistrate de accelerometrul si girometrul incluse deja in gadgeturile Apple. Stabilizarea unor elemente grafice in timp ce gadgetul se misca ar putea fi utila, la fel ca si schimbarile cauzate de unghiul la care este tinut device-ul de utilizator.

Al doilea patent Apple pare mai simplu de perfectionat. Editarea video 3D (captura stereoscopica) va permite modificarea unor detalii intr-una dintre capturile video, fara ca cele doua siruri de imagini sa-si piarda corelarea.

Sursa: TechCrunch

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: interfata apple ios patente apple ios editare video 3d
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google