Ce functii noi are editorul foto Android 4.4 KitKat

de Liviu Petrescu | 4 noiembrie 2013

Utilizatorii de gadgeturi cu Android 4.4 KitKat vor avea la dispozitie si noi unelte de prelucrare foto. Editorul foto Android 4.4 include numeroase filtre asemanatoare cu cele Instagram si posibilitatea de a edita imaginile pastrand complet calitatea originala.

Noul Android 4.4 KitKat include si unelte noi de editare video, dar cele foto au fost prezentate in mod special intr-un nou tutorial care include toate noutatile intr-un mod usor de inteles si utilizat.

Pe langa numeroasele filtre adaugate in editorul foto Android 4.4 KitKat, utilizatorii noului sistem de operare mobil vor avea acces la o functionalitate care include folosirea functiei Zoom pentru compararea imaginilor inainte si dupa aplicarea filtrelor, dar si aplicarea de efecte doar in anumite zone ale imaginilor.

Schimbarile operate de utilizator nu se reflecta insa si in imaginea originala capturata prin camera foto a gadgetului Android. Aceasta ramane salvata si poate fi accesata ulterior pentru alte sesiuni de editare foto.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Android 4 4 KitKat editor foto android filtre instagram android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google