Cateva sfaturi pentru "depanarea" Outlook

de Radu Eftimie | 3 noiembrie 2011

Cei care prefera Microsoft Outlook in locul altor solutii similare (si poate mai stabile) au intampinat macar o data probleme de functionare a programului. Techrepublic ofera cateva solutii pentru optimizarea software-ului chiar din search-ul Windows-ului. Asa ca daca outlook-ul va mananca nervii din diferite motive si ajungeti la concluzia ca singura solutie pentru a-l repune pe picioare este sa va resetati profilul, incercati intai sa aplicati sfaturile TechRepublic.

Problemele de navigare printre mesaje ar trebui sa se rezolve astfel (Windows 7): apasati "Start" apoi tastati in casuta de cautare "outlook.exe /resetnavpane". Asta ar trebui sa curete si sa repare Navigation Pane-ul folosit pentru profilul curent, iar Outlook-ul ar trebui sa functioneze corect.

Alte solutii:

Tastati in acelasi loc - outlook.exe/safe - Outlook-ul ar trebui sa porneasca fara Client Extension-ul Microsoft Exchange si fara Reading Pane. De asemenea, opreste COM-urile (Component Object Model).

outlook.exe/resetfolders - restaureaza folderele lipsa in locatia initiala.

outlook.exe/profiles - deschide meniul de selectare a profilului

outlook.exe/noextensions - porneste Outlook-ul cu extensiile oprite, dar listate in Add-in Manager - optiunea este buna daca banuiti ca extensiile sunt cauzeaza problema.

Cateva sfaturi pentru depanarea Outlook

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google